België shirt

Op voetbaltruitje.be vind je een breed aanbod aan replica voetbalshirts met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Naast de bekende Europese clubs hebben we ook verschillende landenteams, waaronder natuurlijk het België shirt. Dit prachtige dieprode België shirt is bovendien ook nog te bedrukken met eigen naam en nummer!

per pagina
per pagina

Het België shirt

Het Belgische elftal is de afgelopen jaren enkel beter geworden en dat we zien terug in de grote populariteit van het België voetbalshirt. Het België truitje behoort ondertussen tot een van onze populairste producten op Voetbaltruitje.be en hoe kan het ook anders nu de beste Belgische generatie ooit speelt. Om de ploeg aan te kunnen moedigen of om zelf te kunnen spelen als Belgische topper, kan een België shirt niet ontbreken in je kast.

Voor volwassenen en kids

Bij ons vind je het mooie België thuisshirt, het uitshirt en het keepersshirt. De truitjes zijn goedkoop maar wel van een goede kwaliteit. Door het gebruikte materiaal, 100% polyester, gaat het shirt lang mee, blijven de kleuren kleurvast en is hij goed te dragen in zowel de zomer als de winter. We hebben een groot aanbod aan verschillende volwassen maten en de voetbaltruitjes zijn dan ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze collectie kleine maatjes loopt van maat 92 tot 164 en hebben de perfecte pasvorm voor kinderen.

België shirt bedrukking

Net zoals de driekleurige Belgische vlag kenmerkt het dieprode België shirt zich in combinatie met de kleuren geel en zwart. Om het replica fanshirt helemaal af te maken kun je je voetbaltruitje laten bedrukken. Kies een bekende Belgische spelersnaam of ga voor je eigen naam en favoriete rugnummer. De mogelijkheid tot bedrukken vind je naast elk voetbalshirt.

Voetbaltruitje.be, de beste service

Koop je België shirt vandaag nog, om hem morgen al aan te kunnen trekken. Mocht je meer willen weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op 0031 20 7861855.

Klantbeoordeling 8.5

15729 beoordelingen