Voetbalshirts

De goedkope voetbalshirts van Voetbaltruitje.be maken je voetbaltenue compleet. Niets mooiers dan trainen, spelen, gymmen of aanmoedigen in het voetbalshirt of hele voetbaltenue van je favoriete elftal. Kies een voetbalshirt met je favoriete spelersnaam of laat je shirt bedrukken met je eigen naam en rugnummer!

Populair: Voetbaltenues

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Goedkope voetbalshirts kopen op Voetbaltruitje.be

Al van vroeger uit dragen voetbalclubs verschillende voetbalshirts om beide teams uit elkaar te kunnen houden. Het thuisshirt van een voetbalclub of landenteam bevat altijd de club- of vlagkleuren, maar het uitshirt kan een volledig andere kleur hebben. Een bekende is natuurlijk het mint-blauwe uittenue van het Belgische elftal. Voetbaltruitje.be heeft een enorm aanbod aan replica voetbaltruitjes, zowel de uit- als de thuisshirts. En zowel grote voetbalclubs als ook de populaire landenteams. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Real Madrid, PSG, maar ook aan België, Frankrijk, Duitsland of Brazilië. We hebben veel voetbalshirts, goedkope voetbalshirts, maar altijd van de allerbeste kwaliteit!

Voetbalshirts voor de kids

De fijne prijs/kwaliteit verhouding van onze goedkope voetbalshirts, maken de voetbaltruitjes ideaal voor kinderen. De shirts hebben een goede pasvorm, zijn rekbaar, veelvoudig wasbaar en kleurvast. Ideaal voor een voetbaltoernooitje, de gymles of om lekker in buiten te spelen. Onze kindermaten lopen van maat 92 tot en met maat 164 en zijn natuurlijk geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Een voetbalshirt met bedrukking

Bestel je voetbalshirt bij ons en laat hem meteen bedrukken! Je kunt kiezen voor een populaire spelersnaam. Maar helemaal leuk is het natuurlijk om je shirt te personaliseren met je eigen naam en favoriete rugnummer. Ook handig als je een toernooi gaat spelen! Naast elk voetbaltruitje op Voetbaltruitje.be kun je je eigen voorkeur invullen. Wil je een groot aantal voetbalshirts laten bedrukken met je bedrijfsnaam, bedrijfslogo, een vereniging- of schoolnaam? Ook dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

Je voetbalshirts bestellen

Wil je een fijn voetbalshirt, voor een goedkoop prijsje? Bekijk ons aanbod en laat jezelf of je kind stralen! Heb je vragen over het bestellen van een shirt, wil je grote aantallen voetbalshirts bestellen of heb je vragen over de bedrukking? Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op 0031 20 7861855.


Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen