Voetbaltenues

Omdat wij willen dat iedereen een voetbaltenue kan kopen, zijn de replica voetbaltenues op Voetbaltruitje.be goedkoop, maar van een hoogwaardige kwaliteit. Ga voor een voetbaltenue met je favoriete spelersnaam of laat het shirt bedrukken met je eigen naam en favo rugnummer. Geschikt voor jong en oud, jongens en meisjes: een voetbaltenue laat iedereen beter spelen!

Populair: Belgie | Nederlands Elftal | Barcelona | Real Madrid | PSG

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

De mooiste voetbaltenues

Bij ons op Voetbaltruitje.be vind je het grootste aanbod aan replica voetbaltenues. We hebben alle grote clubs en de beste landen. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Real Madrid, PSG, maar ook aan België, Frankrijk of Brazilië. De voetbaltenues - voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalsokken – zijn van een prachtige kwaliteit/prijs verhouding. Goedkoop, maar van een fijne stof, rekbaar, veelvuldig wasbaar en gaan daarom lang mee. Onze tenues zijn ideaal voor een lekker potje voetbal!

Voetbaltenues voor kinderen

Omdat onze voetbaltenues goedkoop, maar van een goede kwaliteit zijn, zijn ze ideaal voor de kids. Prachtig voor een toernooitje, maar ook om lekker in te ravotten. De kindermaten lopen van de kleinste maat 92 tot maat 164 en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met al onze ervaring kunnen we garanderen dat een voetbaltenue het perfecte verjaardagscadeau is voor je kind!

Laat je voetbaltenue bedrukken

Om je voetbaltenue helemaal af te maken kun je het voetbalshirt bij ons laten bedrukken. Kies een lievelingsspeler of maak het persoonlijk en ga voor je eigen naam en favoriete rugnummer. Bedrukken is onze specialiteit! Naast elk voetbaltenue vind je de mogelijkheid om je voetbaltruitje te bedrukken, houdt wel even rekening met de hoeveelheid letters die je toevoegt. In de meeste gevallen kan een shirt 13 letters hebben.

Voetbaltenues bestel je eenvoudig en snel bij Voetbaltruitje.be

Onze voetbaltenues zijn geschikt voor jong en oud, heren en dames, jongens en meisjes. Want iedereen speelt toch net even beter in een mooie voetbaltenue! Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op 0031 20 7861855.

Klantbeoordeling 8.5

15731 beoordelingen